onze instructeurs


Patricia Weijdema

Patricia is opgeleid als instructeur Eerste Hulp en Eerste Hulp aan Kinderen. Zij heeft haar eigen onderneming www. ehbowereld.nl en hoopt daar op termijn haar volledige baan van te kunnen maken. Op dit moment werkt zij ook nog fulltime als naaister in een gordijnenatelier.

Mary Wheeler

Mary heeft inmiddels al 50 jaar haar EHBO diploma en is al bijna net zo lang EHBO-instructeur. Dit doet ze voor zowel het Oranje Kruis als het Rode Kruis. Naast de basisaantekening beschikt Mary over verschillende module diploma’s zoals instructeur sportongevallen en wandelletsels. Behalve als instructeur zet Mary zich in als vrijwilliger voor de verenigingen. Daarnaast is ze in haar beroep ook verzorgend bezig en wel als GGZ-arts. Mary is in 1973 in Nederland komen wonen en woont vanaf 1991 in de Noordoostpolder.

Gerda Merkies

Al ruim negen jaar heeft Gerda haar eigen onderneming GMG Eerste Hulp Bij Ongelukken en geeft ze van daaruit les als instructeur.

Gerda Driegen

Sinds 1979 is Gerda al instructeur voor het Rode Kruis. Daarnaast is Gerda vanaf 2009 werkzaam vanuit haar eigen onderneming g3gen eerste hulp diensten voor het geven van lessen. Voor onze vereniging verzorgt ze de lessen in wandelletsel.