Basiscursus EHBO


Ieder les seizoen proberen we als vereniging een basiscursus EHBO (inclusief reanimeren en AED) te verzorgen. Tijdens deze cursus leert u alles wat u in het dagelijks leven tegen kunt komen: van een kleine pleister plakken tot een volledige reanimatie.

Een cursus bestaat uit een online deel, welke rustig thuis op de computer wordt doorgenomen. Vervolgens zijn er een aantal avonden en/of dagen met praktijk. Tijdens de praktijk komt de theorie natuurlijk ook weer aan bod. De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen. Na het slagen voor het examen ontvangt de deelnemer zijn officiële Oranje Kruis EHBO Diploma

Helaas kunnen we geen begin moment aangeven. Of een cursus doorgaat hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen (minimaal 10). De kosten voor de basiscursus bedragen € 275,=.* Dit bedrag is inclusief les- en oefenmateriaal, examenkosten en koffie of thee.
Na aanmelden voor de cursus krijg je een bevestigingsmail. Op het moment dat de cursus ingepland wordt, krijg je hiervan persoonlijk bericht.

U kunt zich hier individueel inschrijven voor de cursus, maar in groepsverband is ook mogelijk. Ook kan in overleg de cursus bij u op (bedrijfs)locatie worden gegeven. Neem hiervoor contact op via ehbonop@gmail.com

* Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten voor de basiscursus. Informeer ernaar bij uw zorgverzekeraar.