Basiscursus EHBO inclusief bediening AED


Ieder les seizoen proberen we als vereniging een basiscursus EHBO inclusief bediening AED te verzorgen. Tijdens deze cursus leert u alles voor wat u in het dagelijks leven kunt tegen komen. Van de kleine pleister plakken tot een volledige reanimatie.

Een cursus bestaat uit 13 lesavonden (veelal woensdagavond), een avond duurt van 19:30 tot ongeveer 22:00 uur. De cursus wordt afgesloten met een praktijk- en theorie-examen. Na het slagen voor het examen ontvangt de deelnemer zijn officiële EHBO Diploma.

Helaas kunnen we geen begin moment aanwijzen. Of een cursus doorgaat hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen (minimaal 10). De kosten voor de basiscursus bedragen € 250,=.* Dit bedrag is inclusief les- en oefenmateriaal, examenkosten en koffie of thee. indien de cursus door gaat krijgt u hier tijdig bericht van

U kunt zich hier individueel inschrijven voor de cursus, maar in groepsverband is ook mogelijk. Ook kan in overleg de cursus bij u op (bedrijfs)locatie worden gegeven. Neem hiervoor contact op via ehbonop@gmail.com 

* Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten voor de basiscursus. Informeer ernaar bij uw zorgverzekeraar.